Αποδέχθηκαν την συμβιβαστική λύση του Προέδρου για τις επιπρόσθετες μόνιμες θέσεις οι εκπαιδευτικοί

Αποδέχθηκαν την συμβιβαστική λύση του Προέδρου για τις επιπρόσθετες μόνιμες θέσεις οι εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ αποδέχτηκαν τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, αναφορικά με τις επιπρόσθετες μόνιμες οργανικές θέσεις.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, αναφέρουν ότι αποδέχονται, υπό τις περιστάσεις, την εν λόγω πρόταση, ώστε να αρθούν, κατά το δυνατόν, «αδικίες και στρεβλώσεις που θα προέκυπταν από τη μη εφαρμογή της αρχικής συμφωνίας». Για τον σκοπό αυτό εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική πρόταση που κατέθεσε.

Παράλληλα καταθέτουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η αρχική συμφωνία δεν εφαρμόστηκε ως είχε συμφωνηθεί, προκαλώντας «αχρείαστη αναστάτωση και άγχος στους επηρεαζόμενους εκπαιδευτικούς».

Καταληκτικά, οι οργανώσεις αναφέρουν ότι αναμένουν ότι η επίσημη πλευρά θα προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες ώστε το ποσοστό των έκτακτων εκπαιδευτικών να περιοριστεί και να παραμείνει στο 7%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE