Τον πιάσανε να φέρνει μετανάστες στην Κύπρο

Τον πιάσανε να φέρνει μετανάστες στην Κύπρο

Διάταγμα 3ημερης προσωποκράτησης εξέδωσε “δικαστήριο” στα κατεχόμενα εναντίον ιδιοκτήτη βάρκας που εντοπίστηκε στα ανοικτά του Αγίου Αμβροσίου να μεταφέρει εννιά πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος δύο μηνών.

Πρόκειται για Σύρους πρόσφυγες. Ο ιδιοκτήτης της βάρκας συνελήφθη για "παράνομη είσοδο στα χωρικά ύδατα" του ψευδοκράτους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η βάρκα του Αμπντουλάχ Τεμίζ εντοπίστηκε 3 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές του Αγίου Αμβροσίου στη μία μετά τα μεσάνυκτα από την “ακτοφυλακή”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.