Θερμοκρασίες 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη

Θερμοκρασίες 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη

Θερμοκρασίες 58 και 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη κατά την διάρκεια της επέλασης τής μεγάλης πυρκαγιάς στην Λεμεσό.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο μετεωρολογικός λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου υπενθύμισε ότι είχαν προειδοποιήσει χθες για ριπές ανέμου 5 και 6 μποφόρ οι οποίες διήρκεσαν κατά μεγάλο μέρος της νύχτας.

Το πρωί είπε ο κύριος Χρυσάνθου το πεδίο εμφανίζεται πολύ εξασθενημένο αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένονται παρόμοιες ριπές ανέμου στην δυτική Κύπρο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE