«Ραγίζει καρδιές» η εξομολόγηση δασοπυροσβέστη - «Σήμερα γονάτισα άλλα και έκλαψα»

«Ραγίζει καρδιές» η εξομολόγηση δασοπυροσβέστη - «Σήμερα γονάτισα άλλα και έκλαψα»

Καταστροφική ήταν η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό, με τις μαρτυρίες που έρχονται στο φως να προκαλούν συγκίνηση και σοκαρισμό σε όλο το Παγκύπριο.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα, μια μαρτυρία του δασοπυροσβέστη Σπύρου Παναγή «ραγίζει καρδίες», αφού εξομολογείτε ότι «σήμερα γονάτισα άλλα και έκλαψα και δεν ντρέπομαι που το λέω».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Έχει από το 2004 που δουλεύω στο Τμήμα Δασών σαν Δασοπυροσβέστης. Πήγα σε όλες τις πυρκαγιές πού είχε στη χώρα μου μέχρι σήμερα. Μέχρι και συναδέλφους έχω χάσει από τις πυρκαγιές στη Σολιά το 2016. Έχω αποφοίτησή με επιτυχία την πιο δύσκολη εκπαίδευση στο στρατό στην Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών όπου έχω ξεπεράσει εαυτό και δεν το λέω για να περηφανεύομαι. Έχω πάει το 2007 στις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα στη Πελοπόννησο, έκανα 7 μέρες. Ποτέ μου όμως δεν λύγισα ούτε γονάτισα. Σήμερα όμως γονάτισα άλλα και έκλαψα και δεν ντρέπομαι που το λέω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.