Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Δήλωσε μετανιωμένος που στήριξε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, καθώς θεωρεί λαθος τον χειρισμό του στο θέμα των φονικών πυρκαγιών.
Ο κ. Προδρόμου χαρακτήρισε την απόφαση στήριξης ως «μοιραίο λάθος», εξηγώντας ότι πίστεψε στον Πρόεδρο λόγω των προσωπικών του αναφορών στον ιερέα Παΐσιο, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου.
«Πίστεψα σε αυτόν τον άνθρωπο και του ζήτησα ένα πράγμα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το αίτημά του για αξιοποίηση του Μάρκου Τράγκολα δεν εισακούστηκε.
«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί ήταν το μοναδικό και μοιραίο λάθος που έκανα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις