Κραυγή βοήθειας για δύο μονογονεϊκές οικογένειες στη Λευκωσία – Άμεση ανάγκη για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Κραυγή βοήθειας για δύο μονογονεϊκές οικογένειες στη Λευκωσία – Άμεση ανάγκη για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Η εθελοντική ομάδα For a Better World απευθύνει νέα έκκληση ανθρωπιάς, ζητώντας τη στήριξη δύο μονογονεϊκών οικογενειών στη Λευκωσία, οι οποίες βιώνουν ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας, οι άμεσες ανάγκες αφορούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα ψυγείου, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, προσωπικής και οικιακής φροντίδας. Όπως σημειώνεται, «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην μια εξ αυτών και πραγματικά πρέπει να βοηθηθεί στο μέγιστο και το συντομότερο».

Η ομάδα καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει, να επικοινωνήσει μέσω προσωπικού μηνύματος με τη σελίδα For a Better World.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE