«Τρέλα» για την άφιξη του Νταβίντ Λουίζ στο αεροδρόμιο - Το κάλεσμα της Αστυνομίας στους οπαδούς που θα τον υποδεχθούν

«Τρέλα» για την άφιξη του Νταβίντ Λουίζ στο αεροδρόμιο - Το κάλεσμα της Αστυνομίας στους οπαδούς που θα τον υποδεχθούν

Σήμερα περί ώρα 1730, αναμένεται να αφιχθεί στη Κύπρο, μέσω του αεροδρομίου Πάφου, το νέο απόκτημα της ΠΑΦΟΣ FC, Νταβίντ Λουίζ.

Συμφωνα με ανακοινώσεις των οργανωμένων φιλάθλων, εκτιμάται ότι θα προσέλθουν στο αεροδρόμιο για υποδοχή του ποδοσφαιριστή, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας.

Η ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αεροδρομίου Πάφου, θα λάβουν τα αναγκαία μέτρα αστυνόμευσης.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας τόσο των φίλων της Πάφου, όσο και των ταξιδιωτών, καλούνται οι φίλοι της Πάφου όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε χώρους πριν το αεροδρόμιο και μεταβούν πεζοί στον χώρο υποδοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου καλύπτει τους ταξιδιότες και είναι ανεπαρκής να καλύψει και τους φίλους της Πάφου.

Περαιτέρω, καλούνται οι φίλοι που θα προσέλθουν, όπως υπακούουν στις οδηγίες των επί καθήκοντι Αστυνομικών, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE