Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Πότε θα πουν το τελευταίο αντίο στην 87χρονη Ιφιγένεια - Δείτε φωτογραφία της

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Πότε θα πουν το τελευταίο αντίο στην 87χρονη Ιφιγένεια - Δείτε φωτογραφία της

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στην 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από Λετύμπου Πάφο και τέως κάτοικο Λακατάμιας, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν 35χρονος οδηγός την παρέσυρε ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λακατάμιας (μεγάλη εκκλησία), αύριο Τρίτη 05 Αυγούστου 2025, ώρα 17:00 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:30.

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά: Άντρη και Στέλιος, Μαρία και Ugur
Εγγόνια: Ραφαέλλα, Ηλίας & Γιασεμίνα

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ και για την εκκλησία Αγίου Νικολάου.

Το χρονικό του θανατηφόρου

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8π.μ. το Σάββατο (2/08), ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

Η 87χρονη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE