Σοκ στην Ελλάδα: Τετράχρονο αγοράκι κατάπιε ηρεμιστικά χάπια - Δικογραφία σε βάρος της μητέρας του

Σοκ στην Ελλάδα: Τετράχρονο αγοράκι κατάπιε ηρεμιστικά χάπια - Δικογραφία σε βάρος της μητέρας του

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ένα παιδί μόλις 4 ετών που ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και κατανάλωσε χάπια στην περιοχή του Αιτωλικού.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το 4χρονο αγοράκι, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, κατανάλωσε ηρεμιστικά χάπια, δίχως να γίνει αντιληπτό από την μητέρα του.

Διακομίσθηκε ευτυχώς έγκαιρα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, με τους ιατρούς να προχωρούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από τις Αρχές έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE