ΠΑΡΑ-THEMA

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ παράτησε το ποδόσφαιρο και άνοιξε παιδότοπο!

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ παράτησε το ποδόσφαιρο και άνοιξε παιδότοπο!

Mια δόση τρέλας πάντα την είχε, ακόμα και όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ η παράξενη κόμμωση του ήταν θέμα συζήτησης. Ήρθε από την Πορτογαλία στη Λεμεσό την αμέσως επόμενη χρονιά που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και πρόλαβε να αγωνιστεί 15 φορές πετυχαίνοντας και 4 τέρματα.

Ωστόσο ο Λίτο Βιντιγκάλ για πολλούς λόγους την επόμενη χρονιά δεν τον είχα στα πλάνα του, με την ομάδα να τον αποδεσμεύει και τον ποδοσφαιριστή να ψάχνει την τύχη του στον μακρινό Καναδά.

Ο λόγος για τον Μαικόν Αραούχο, τον αριστερό χαφ που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ με την χαρακτηριστική «μοικάνα» στα μαλλιά, που μετά τη φυγή του από τη Λεμεσό έγινε  κάτοικος…Οττάβας στον μακρινό Καναδά.

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον ίδιο, δεν προσαρμόστηκε στη ζωή εκεί και παρά το γεγονός ότι ήταν ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Ottawa Fury, ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιο του καθώς ήθελε να επιστρέψει στη Βραζιλία και την οικογένεια του.

Κάπου εκεί ο 30χρονος Μαικόν, φαίνεται να άλλαξε τα πλάνα του, να κοιμήθηκε στην μάνα του (όπως λέει και το γνωστό τραγούδι) και να την είδε… επιχειρηματίας. Άφησε λοιπόν το ποδόσφαιρο και άνοιξε παιδότοπο, παιχνιδότοπο, που διοργανώνει παιδικά πάρτι και όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος έπιασε την «καλή».

Τώρα αν σκοπεύει στα 31 του σήμερα να ξαναπατήσει χορτάρι κανείς δεν ξέρει ωστόσο οι φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει τώρα και τις ώρες που περνά με την οικογένεια του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top