Οι πρώτες δηλώσεις Πούτιν μετά την Αλάσκα: Βάση της επίλυσης η εξάλειψη των αιτιών που προκάλεσαν την κρίση με την Ουκρανία

Οι πρώτες δηλώσεις Πούτιν μετά την Αλάσκα: Βάση της επίλυσης η εξάλειψη των αιτιών που προκάλεσαν την κρίση με την Ουκρανία

Τις πρώτες του δηλώσεις για τη συνάντηση με τον Τραμπ στην Αλάσκα μετά την επιστροφή του στη Ρωσία, έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε σύσκεψη στο Κρεμλίνο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι συζήτησε τις αιτίες της κρίσης στην Ουκρανία με τον Αμερικανό ομόλογό του.

«Είχαμε την ευκαιρία, την οποία και αξιοποιήσαμε, να μιλήσουμε για τις αιτίες που γέννησαν την κρίση. Ακριβώς η εξάλειψη αυτών των βαθέων αιτίων πρέπει να αποτελέσει τη βάση της επίλυσης», δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε επίσης ότι η συνομιλία που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν «ειλικρινής και ουσιαστική».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE