Συνεχίζεται η «δίκη» των 5 Ε/κ στα κατεχόμενα, παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό

Συνεχίζεται η «δίκη» των 5 Ε/κ στα κατεχόμενα, παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό

Με την άρνηση των κατηγοριών από τους πέντε Ελληνοκύπριους και την κατάθεση φωτογραφικού υλικού από «μάρτυρα κατηγορίας» συνεχίζεται η «δίκη» τους στο «στρατιωτικό δικαστήριο» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ειδικότερα, οι πέντε Ελληνοκύπριοι, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της «παράνομης εισόδου» σε στρατιωτική ζώνη στα Στροβίλια, δεν αποδέχθηκαν το κατηγορητήριο.

Ακολούθως, κατέθεσε «αστυνομικός», ο οποίος παρουσίασε στο «δικαστήριο» φωτογραφίες με τις σχετικές προειδοποιητικές πινακίδες της περιοχής, καθώς και το όχημα των «κατηγορουμένων». Το υλικό παραδόθηκε και σε ψηφιακή μορφή.

Η διαδικασία, που διεκόπη προσωρινά το μεσημέρι της Πέμπτης, είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE