Συνεχίζεται η «δίκη» των 5 Ε/κ στα κατεχόμενα, παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό

Συνεχίζεται η «δίκη» των 5 Ε/κ στα κατεχόμενα, παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό

Με την άρνηση των κατηγοριών από τους πέντε Ελληνοκύπριους και την κατάθεση φωτογραφικού υλικού από «μάρτυρα κατηγορίας» συνεχίζεται η «δίκη» τους στο «στρατιωτικό δικαστήριο» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ειδικότερα, οι πέντε Ελληνοκύπριοι, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της «παράνομης εισόδου» σε στρατιωτική ζώνη στα Στροβίλια, δεν αποδέχθηκαν το κατηγορητήριο.

Ακολούθως, κατέθεσε «αστυνομικός», ο οποίος παρουσίασε στο «δικαστήριο» φωτογραφίες με τις σχετικές προειδοποιητικές πινακίδες της περιοχής, καθώς και το όχημα των «κατηγορουμένων». Το υλικό παραδόθηκε και σε ψηφιακή μορφή.

Η διαδικασία, που διεκόπη προσωρινά το μεσημέρι της Πέμπτης, είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE