Γι αυτόν τον 19χρονο παιχταρά θα «σφαχτούν» οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου!

Γι αυτόν τον 19χρονο παιχταρά θα «σφαχτούν» οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου!

Δίχως αμφιβολία είναι ένας από τα… hot ονόματα του φετινού πρωταθλήματος. Μπορεί να είναι μόλις στα 19 του χρόνια, μπορεί να μην έχει πάρει τις ευκαιρίες που ίσως να άξιζε στον Απόλλωνα, όμως σήμερα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Παναγή του Άρη, ο οποίος το καλοκαίρι ο Απόλλωνας στον οποίο ανήκε του έκλεισε την πόρτα και βρήκε στέγη στην «ελαφρά ταξιαρχία». Όσοι τον πίστεψαν τότε, σήμερα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ενώ στον Απόλλωνα πιθανότατα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο.

Ο μέσος του Άρη έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει κερδίσει με το σπαθί του πολλά κολακευτικά σχόλια. Ακόμη και αντίπαλες ομάδες ρωτούσαν να μάθουν για τον κοντόσωμο ποδοσφαιριστή. Ποιος είναι και από πού «ξεφύτρωσε».

Το themasports έμαθε ότι….διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE