LIFESTYLE

Αιχμηρός ο Λιάγκας! «Όταν λες για έναν άντρα που παντρεύεται πως είναι ομοφυλόφιλος…» (VIDEO)

Αιχμηρός ο Λιάγκας! «Όταν λες για έναν άντρα που παντρεύεται πως είναι ομοφυλόφιλος…» (VIDEO)

Θέση στα όσα είπε ο Σωτήρης Πολύζος για τον Λάκη Λαζόπουλο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος χαρακτήρισε «άκομψη» και «ατυχή» την σάτιρα που είχε κάνει στον Πολύζο ο Λαζόπουλος.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, λέγοντας πως ποτέ δεν θα συγχωρήσει τον Λαζόπουλο για αυτό που έκανε.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς να μασήσει τα λόγια του είπε:

«Επειδή εμένα είναι φίλος μου ο Πολύζος και όσα είπε (στον Γρηγόρη) εμένα μου τα έχει πει και κατ΄ιδίαν, πέρασε πάρα πολύ άσχημα τότε. Με έναν άνθρωπο που είναι γνωστός, όταν παντρεύεται και αφήνεις αιχμές ότι είναι ομοφυλόφιλος, είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί γιατί ο άλλος παντρεύεται και εκείνη τη στιγμή μας βλέπουν γονείς, μανάδες και πατεράδες… Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια πλάκα με την σεξουαλική προτίμηση καθενός, αλλά και η πλάκα έχει ένα όριο, ειδικά σε τέτοιο σημείο».

Πρόσθεσε δε πως «επειδή δηλαδή εσύ (Λαζόπουλε) έχεις εμμονή και θεωρείς πως η Ντενίση είναι ατάλαντη, που κατά την δική σου γνώμη μπορεί να είναι, κατά την γνώμη μου δεν είναι… αλλά ο άλλος (ο Πολύζος) δηλαδή τι ήταν; Παράπλευρη απώλεια;»

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «ήταν πάρα πολύ άσχημο και άκομψο. Από έναν υπερταλαντούχο και δημοφιλή άνθρωπο όπως ο Λαζόπουλος, που έχω πει ότι είναι το πιο δυνατό πρόσωπο της τηλεόρασης, ήταν νομίζω μια άτυχη στιγμή. Και ο ίδιος νομίζω δεν θα είναι χαρούμενος γι΄αυτό», καθώς και ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «θα μπορούσε όταν συναντήθηκαν, να του πει “έλα ρε Σωτήρη κάναμε και μια πλάκα”. Aκόμα και κάτι τέτοιο, τον άλλον τον μαλακώνει μέσα του. Θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει κάνει αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος».

STAR.GR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top