Τραγωδία στον Πρωταρά: Άνδρας έχασε τις αισθήσεις του σε σκάφος – Δραματική διάσωση, μοιραίο τέλος

Τραγωδία στον Πρωταρά: Άνδρας έχασε τις αισθήσεις του σε σκάφος – Δραματική διάσωση, μοιραίο τέλος

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια άνδρα ισραηλινής καταγωγής, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ επέβαινε σε ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Νησιά» στον Πρωταρά, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου 2025. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:20, όταν ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ». Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκε ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ενώ εθελοντές από παραπλέον ακτοπλοϊκό σκάφος και ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος άνδρας παραλήφθηκε από το σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τις αισθήσεις του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE