ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επ.Αμμοχώστου: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρόνο μαθητή γιατί δεν έπλυνε τα πινέλα ζωγραφικής

Επ.Αμμοχώστου: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρόνο μαθητή γιατί δεν έπλυνε τα πινέλα ζωγραφικής

Για ασήμαντη αφορμή δάσκαλος ζωγραφικής επιτέθηκε σε 10χρονη μαθητή, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο, ενώ φρόντισε προηγουμένως όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega να κλείσει τις κουρτίνες ώστε να μην γίνει αντιληπτός . Το περιστατικό όμως παίρνει διαστάσεις μετά την καταγγελία από τον ανήλικο και τον πατέρα του στην Αστυνομία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/11) σε ολοήμερο Δημοτικό σχολείο της επ. Αμμοχώστου, όταν ο δάσκαλος τέχνης, έκλεισε την πόρτα της τάξης και ξυλοκόπησε τον μαθητή, με αποτέλεσμα ο ανήλικος στη συνέχεια επισκεφτεί το Νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του MEGA  ο εν λόγω δάσκαλος, βρήκε τον 10χρονο μαθητή μετά το τέλος του μαθήματος και τον φώναξε στην αίθουσα ζωγραφικής. 

Εκεί εκτυλίχτηκε όλο το περιστατικό αφού ο δάσκαλος άρχισε να βρίζει τον μαθητή και στην συνέχεια να  το κτυπάει τόσο στο πρόσωπο όσο και σε ολόκληρο το κορμί. 

Όλα αυτά επειδή ο μαθητής δεν έπλυνε τα πινέλα ζωγραφικής, ενω το περιστατικό επιβεβαίωσε στο MEGA και διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης.

Δείτε το βίντεο 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top