Γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή του οχήματός της - Βρήκαν 23χρονη Ε/κ στη θέση του συνοδηγού με ναρκωτικά

Γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή του οχήματός της - Βρήκαν 23χρονη Ε/κ στη θέση του συνοδηγού με ναρκωτικά

Γυναίκα κάτοικος Λάρνακας κατήγγειλε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία την κλοπή του αυτοκινήτου της.

Το όχημα εντοπίστηκε αργότερα σταθμευμένο σε περιοχή της Αραδίππου.

Κατά την άφιξη μελών της Αστυνομίας στο σημείο, ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, ενώ η συνοδηγός, ηλικίας 23 ετών, ανακόπηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή της εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι καθώς και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Η 23χρονη τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής της.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE