ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Χριστουγεννιάτικο τοπίο τις επόμενες μέρες με νεφώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Χριστουγεννιάτικο τοπίο τις επόμενες μέρες με νεφώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

Ήδη αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές των Χριστουγέννων και ο καιρός σιγά – σιγά προσαρμόζεται στο χειμωνιάτικο σκηνικό.

Αναλυτικά ο καιρός: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, που από την Κυριακή αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει.

Σήμερα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες από αργά το απόγευμα σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα προσήνεμα μετά το μεσημέρι μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακά αισθητή πτώση.

Πηγή ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top