Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο δάσκαλος που έδειρε 10χρονο μαθητή και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο δάσκαλος που έδειρε 10χρονο μαθητή και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 10 χρόνων από δάσκαλο, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου και αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο μαθητής μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Παραλίμνι συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατάγγειλε ότι νωρίτερα, δάσκαλος στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Σωτήρας, χειροδίκησε πάνω στο 10χρονο.
 

Επ.Αμμοχώστου: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρόνο μαθητή γιατί δεν έπλυνε τα πινέλα ζωγραφικής

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και την πλάτη.
 
Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση για το περιστατικό από τον μαθητή και αργά χθες το βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη ένας δάσκαλος ηλικίας 40 χρόνων.
 
Σήμερα ο 40χρονος θα δώσει κατάθεση στην Αστυνομία δίνοντας τη δική του εκδοχή στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο μαθητής και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE