ΗΠΑ: Σκότωσε την υπάλληλο που του ζήτησε να μην καπνίζει στο κατάστημα!

ΗΠΑ: Σκότωσε την υπάλληλο που του ζήτησε να μην καπνίζει στο κατάστημα!

Έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ένας πελάτης έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε μία υπάλληλο σε κατάστημα με βάφλες στο Μισισιπί των ΗΠΑ, όταν η τελευταία του ζήτησε να μην καπνίζει μέσα στο μαγαζί!

Η αστυνομία έλαβε κλήση για περιστατικό με πυροβολισμό λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι και ενημερώθηκε ότι ένας πελάτης, ο Τζόνι Μαξ Μάουντ, καυγάδισε με έναν εργαζόμενο που του ζήτησε να μην καπνίσει.

«Έβγαλε έξω ένα όπλο και πυροβόλισε την υπάλληλο στο κεφάλι», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η γυναίκα κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Ο δράστης καθόταν έξω από το εστιατόριο όταν έφτασε η αστυνομία και παραδόθηκε αμέσως.

Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και κρατείται με ύψος εγγύησης δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα στοιχεία της υπαλλήλου δεν δημοσιοποιήθηκαν καθώς δεν έχει προς το παρόν ειδοποιηθεί η οικογένειά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE