ΗΠΑ: Σκότωσε την υπάλληλο που του ζήτησε να μην καπνίζει στο κατάστημα!

ΗΠΑ: Σκότωσε την υπάλληλο που του ζήτησε να μην καπνίζει στο κατάστημα!

Έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ένας πελάτης έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε μία υπάλληλο σε κατάστημα με βάφλες στο Μισισιπί των ΗΠΑ, όταν η τελευταία του ζήτησε να μην καπνίζει μέσα στο μαγαζί!

Η αστυνομία έλαβε κλήση για περιστατικό με πυροβολισμό λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι και ενημερώθηκε ότι ένας πελάτης, ο Τζόνι Μαξ Μάουντ, καυγάδισε με έναν εργαζόμενο που του ζήτησε να μην καπνίσει.

«Έβγαλε έξω ένα όπλο και πυροβόλισε την υπάλληλο στο κεφάλι», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η γυναίκα κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Ο δράστης καθόταν έξω από το εστιατόριο όταν έφτασε η αστυνομία και παραδόθηκε αμέσως.

Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και κρατείται με ύψος εγγύησης δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα στοιχεία της υπαλλήλου δεν δημοσιοποιήθηκαν καθώς δεν έχει προς το παρόν ειδοποιηθεί η οικογένειά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE