VIDEO: Viral η ψηφιακή παρουσιάστρια Εϊσάν Ακσόι - Βάζει πλώρη και για το Champions League

VIDEO: Viral η ψηφιακή παρουσιάστρια Εϊσάν Ακσόι - Βάζει πλώρη και για το Champions League

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Τουρκία φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με την Εϊσάν Ακσόι – παρά το γεγονός ότι αρκετοί δεν γνωρίζουν πως στην πραγματικότητα... δεν υπάρχει, αφού πρόκειται για ψηφιακή δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης.

Η «έκρηξη» της δημοτικότητάς της σχετίζεται με τη νέα της στροφή προς το Champions League, καθώς τον τελευταίο καιρό κατακλύζει το Instagram με σχετικές αναρτήσεις.

Μέχρι πρόσφατα, η Ακσόι – που «ισχυρίζεται» πως ζει στην Κωνσταντινούπολη – εστίαζε το προφίλ της σε lifestyle περιεχόμενο: ταξίδια, παραλίες, γαστρονομικές εμπειρίες σε πολυτελή εστιατόρια και στιγμιότυπα από αίθουσες διδασκαλίας.

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η δημιουργός του λογαριασμού φαίνεται να εντόπισε την απήχηση του ποδοσφαίρου και αποφάσισε να μετατρέψει την Ακσόι σε... αθλητική παρουσιάστρια.

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις, η Εϊσάν εμφανίστηκε φορώντας φανέλες των Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ – κάτι που θεωρείται σχεδόν ιεροσυλία για τους φανατικούς Τούρκους φιλάθλους, όπως σχολιάζει και η Daily Mail.

Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές της δεν πτοήθηκαν καθόλου. Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της εξακολουθούν να πλημμυρίζουν από κοπλιμέντα όπως: «είσαι όμορφη σαν άγγελος», «είσαι υπέροχα όμορφη», «πώς είσαι, ομορφιά της καρδιάς μου, πριγκίπισσα, σουλτάνα», «τι όμορφο χαμόγελο!», «είσαι απολύτως εκπληκτική», «τόσο όμορφη, σέξι, κομψή – η καλύτερη στην τηλεόραση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE