Το ΥΠΟΙΚ εξέδωσε γραμμάτια δημοσίου €100 εκ.

Το ΥΠΟΙΚ εξέδωσε γραμμάτια δημοσίου €100 εκ.

Προσφορές συνολικής ονομαστικής αξίας €100 εκ, με μέση σταθμική απόδοση 0,65%, αποδέχθηκε το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους σε σημερινή δημοπρασία Γραμματίων του Δημοσίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη σημερινή δημοπρασία Γραμματίων του Δημοσίου 13 εβδομάδων λήφθηκαν προσφορές ύψους €511,95 εκ. περίπου και έγιναν αποδεκτές προσφορές συνολικής ονομαστικής αξίας €100 εκ, με μέση σταθμική απόδοση 0,65%.

Οι αποδεκτές αποδόσεις κυμάνθηκαν μεταξύ 0,53% - 0,70%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE