Στα λευκά η κηδεία του Σταύρου Δημοσθένους – Η παράκληση της οικογένειας για εισφορές

Στα λευκά η κηδεία του Σταύρου Δημοσθένους – Η παράκληση της οικογένειας για εισφορές

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με την παράκληση της οικογένειας οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά, θα τελεστεί τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2025, στις 12:30 το μεσημέρι, η κηδεία του Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος έπεσε θύμα του πρόσφατου φονικού στη Λεμεσό.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.

Ο Σταύρος Δημοσθένους, 49 ετών, αφήνει πίσω του τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια, τη μητέρα και τα αδέλφια του, σκορπίζοντας θλίψη σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές υπέρ του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.