Λαμπριανίδου για φόνο Δημοσθένους: «Αν μπορούσαμε να προλάβουμε το έγκλημα, δεν θα χρειαζόταν η Αστυνομία»

Λαμπριανίδου για φόνο Δημοσθένους: «Αν μπορούσαμε να προλάβουμε το έγκλημα, δεν θα χρειαζόταν η Αστυνομία»

Για τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ η Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου.

Όπως ανέφερε, οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ πραγματοποιήθηκαν και έρευνες στις Κεντρικές Φυλακές. Η κ. Λαμπριανίδου τόνισε πως δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω δηλώσεις, καθώς οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν στο Δικαστήριο.

Αναφερόμενη στο αίσθημα ανασφάλειας που εκφράζουν οι πολίτες, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει θέμα κανονικότητας του εγκλήματος». Όπως είπε, «ο κόσμος έχει αντιδράσει και είναι λογικό, ωστόσο η Κύπρος παραμένει μια από τις πιο ασφαλείς χώρες. Το έγκλημα δεν παρουσιάζει αυξημένα ποσοστά, σε σύγκριση με άλλες χώρες».

Η Εκπρόσωπος Τύπου επισήμανε ακόμη ότι η Αστυνομία έχει αποτρέψει αρκετές εγκληματικές πράξεις στο παρελθόν, προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να προλάβουμε όλο το έγκλημα , αν μπορούσαμε, δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει Αστυνομία».

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE