Θρήνος για τον θάνατο Πρεσβυτέρας - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θρήνος για τον θάνατο Πρεσβυτέρας - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη σε όσους την γνώριζαν και την αγάπησαν σκόρπισε η είδηση θανάτου της Πρεσβυτέρας Μαρούλλας Κυπριανού (Πετεβίνου), 86 ετών από Π. Δευτερά και τέως κάτοικο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Π. Δευτερά, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, ώρα 15:00 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:30

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Σπυρίδωνα Π. Δευτεράς

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.