Επιβεβαίωσαν τις θέσεις τους επί συγκλήσεων για ΑΤΑ οι συνδικαλίστηκες – Συναντήθηκαν με Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό

Επιβεβαίωσαν τις θέσεις τους επί συγκλήσεων για ΑΤΑ οι συνδικαλίστηκες – Συναντήθηκαν με Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό

Κατά τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απόψε, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, οι επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΔΕΟΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ, επαναβεβαίωσαν τις θέσεις τους επί του πλαισίου συγκλίσεων για την ΑΤΑ, όπως αυτό διαμορφώθηκε στη συνάντηση της Παρασκευής με τις εργοδοτικές οργανώσεις και τους αρμόδιους Υπουργούς.

Αυτό αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, σημειώνοντας πως στη συνάντηση έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για εργασιακά ζητήματα και για την Φορολογική Μεταρρύθμιση.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημειώνει πως η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης του Προέδρου με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE