Κρίσιμη ημέρα για το νέο σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών – Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί

Κρίσιμη ημέρα για το νέο σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών – Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα σχετικά με το νέο σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου, καθώς οι εκπαιδευτικές οργανώσεις καλούνται να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις για το νομοσχέδιο που αφορά τη μεταρρύθμιση του συστήματος αξιολόγησης.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δήλωσε ότι ο κύκλος των διαβουλεύσεων έχει ολοκληρωθεί, καλώντας τους βουλευτές να προχωρήσουν στην κατ’ άρθρο συζήτηση του νομοσχεδίου. Όπως ανέφερε, οι τροποποιήσεις που ενσωματώθηκαν αποτελούν αποτέλεσμα του διαλόγου που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες.

Από πλευράς εκπαιδευτικών οργανώσεων, η πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση του εκατονταμελούς σώματος που συνεδριάζει σήμερα. Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, εξέφρασε εκ νέου επιφυλάξεις, σημειώνοντας ότι η κυβερνητική πρόταση εξακολουθεί να παρουσιάζει προβλήματα λειτουργικότητας.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, παρέπεμψε για τις τελικές αποφάσεις στη σημερινή συνεδρίαση της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE