Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο ευχαριστώ και η στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Χρειαζόμουν χρόνο να ηρεμήσω…»

Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο ευχαριστώ και η στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Χρειαζόμουν χρόνο να ηρεμήσω…»

Με ένα βίντεο γεμάτο συγκίνηση επέστρεψε στα social media η Ιωάννα Τούνη, μετά την «εξαφάνισή» της των τελευταίων ημερών. Η influencer μοιράστηκε με τους followers περιέγραψε πώς οι κοντινοί της άνθρωποι στάθηκαν δίπλα της σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο.

Σε βίντεο, η Ιωάννα Τούνη δείχνει τα δώρα–έκπληξη που της έστειλαν οι φίλοι της για να τη στηρίξουν ψυχολογικά και εξομολογείται: «Αυτό εδώ είναι το love language των φίλων μου όταν ξέρουν ότι δεν είμαι καλά και θέλουν να μου φτιάξουν τη διάθεση. Τους ευχαριστώ και τους λατρεύω τους φίλους μου.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, έφτασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.