Ραγδαίες εξελίξεις - Χειροπέδες σε νεαρό για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον γνωστού επιχειρηματία

Ραγδαίες εξελίξεις - Χειροπέδες σε νεαρό για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον γνωστού επιχειρηματία

Στη σύλληψη 22χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου 47χρονου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Λάρνακα.

Ο 22χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ένα έμφορτο πιστόλι.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε την 31η Ιουλίου 2025, στην Βιομηχανική Περιοχή Δρομολαξιάς. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία ενώ ο 47χρονος (σ.σ. γνωστός επιχειρηματίας της πόλης) κινείτο με το ποδήλατο του, φέρεται να δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Από τους πυροβολισμούς ο 47χρονος δεν τραυματίστηκε.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE