Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες ώρες: ΕΜΑΚ και εθελοντές στη μάχη με τις φλόγες

Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες ώρες: ΕΜΑΚ και εθελοντές στη μάχη με τις φλόγες

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Κοίλης και Στρουμπιού, κινητοποιώντας άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η ΕΜΑΚ έχει ανταποκριθεί με ειδικό πυροσβεστικό όχημα και ομάδα για υποστήριξη στις απροσπέλαστες ζώνες όπου η πρόσβαση των συνηθισμένων πληρωμάτων είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Παράλληλα, κλήθηκαν οργανωμένα εθελοντικά σύνολα ώστε να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις κατάσβεσης, καθώς η πυρκαγιά κατακαίει περιοχή με πυκνή βλάστηση και απαιτούνται πρόσθετες δυνάμεις για να τεθεί υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE