Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη - Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε ξαφνικά στην αγκαλιά της μητέρας του

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη - Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε ξαφνικά στην αγκαλιά της μητέρας του

Βαρύ πένθος επικρατεί στο χωριό Τύλισος της Κρήτης, για την απώλεια ενός κοριτσιού μόλις 2 ετών που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ενώ το παιδί βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα του, όταν ξαφνικά παρουσίασε έντονη αδιαθεσία. Η μητέρα σταμάτησε αμέσως το αμάξι στην άκρη του δρόμου, όμως παρά τις προσπάθειές της, το μικρό κορίτσι ξεψύχησε στην αγκαλιά της.

Να σημειωθεί ότι ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της μικρής Εφραιμίας θα τελεστεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στις 3:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Τύλισο.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3.00 μ.μ.

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.