Στο Υπουργικό η τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών σε Υπουργεία - Τι θα γίνει με την Άννα Αριστοτέλους

Στο Υπουργικό η τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών σε Υπουργεία - Τι θα γίνει με την Άννα Αριστοτέλους

Κατά την απογευματινή του συνεδρίαση, το Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητήσει θέμα τοποθέτησης των νέων γενικών διευθυντών στα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένης και της Άννας Αριστοτέλους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εξήγησε ότι η απόφαση θα κινηθεί στη βάση γνωμοδότησης από τη Νομική Υπηρεσία. Πρόσθεσε ότι, υπάρχει και το ενδεχόμενο συνέχισης της διαθεσιμότητας της κυρίας Αριστοτέλους, έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως σημείωσε, πρόθεση είναι η αυστηρή τήρηση του νομικού και θεσμικού πλαισίου.

Κατά την σημερινή σύνοδο του Υπουργικού, θα εξεταστεί και θα εγκριθεί η πρόταση του υπουργείου Άμυνας, αναφορικά με τα οπλικά συστήματα που ενδιαφέρεται να αποκτήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του κανονισμού Safe.

Η συγκεκριμένη λίστα αμυντικών συστημάτων, θα πρέπει να υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 4.00 μ.μ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE