Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης Νορβηγίδας. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά και ακτινολογικά ευρήματα τραυματικής αιτιολογίας θανάτου.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις αφού έχουν σταλεί δείγματα. 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα από την Νορβηγία εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 (χθες 27/11) από φιλικό της πρόσωπο νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματος που διέμενε στο Παραλίμνι.

Το φιλικό της πρόσωπο την αναζητούσε από χθες χωρίς η ίδια να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου έσπευσαν στη σκηνή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Η ακαταστασία και κάποια σπασμένα αντικείμενα οδήγησαν τους ανακριτές σε περαιτέρω διερεύνηση, καθώς όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE