Εκτροπή πτήσης λόγω «ADEL»: Αντί για Λάρνακα πήγε Πάφο και πέταξε ξανά πίσω

Εκτροπή πτήσης λόγω «ADEL»: Αντί για Λάρνακα πήγε Πάφο και πέταξε ξανά πίσω

Η έντονη κακοκαιρία στη Λάρνακα ανάγκασε αεροσκάφος προερχόμενο από την Πράγα αντί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο να πραγματοποιήσει εκτροπή και κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο της Πάφου.

Οι επιβάτες παρέμειναν εντός του αεροσκάφους και λίγο αργότερα μετά τον ανεφοδιασμό του και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, έγινε ξανά απογείωση ώστε να καταλήξει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα και το αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.