Χειροπέδες σε 44χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Χειροπέδες σε 44χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, (γύρω στις 05:40), σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE