Συντάξεις και τιμητικά επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων ενόψει εορτών – Δείτε την ημερομηνία

Συντάξεις και τιμητικά επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων ενόψει εορτών – Δείτε την ημερομηνία

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, ενόψει της εορταστικής περιόδου, έχουν προωθηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την καταβολή, πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα:

α) Οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Κοινωνική Σύνταξη και η ειδική αύξηση της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) για τον μήνα Δεκέμβριο 2025, καθώς και η 13η πληρωμή τους, θα είναι κατατεθειμένα στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 15.12.2025.

β) Οι ειδικές μηνιαίες συντάξεις στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων για τον μήνα Δεκέμβριο 2025, περιλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου Επιδόματος, καθώς και του εφάπαξ εξαμηνιαίου τιμητικού επιδόματος, θα είναι κατατεθειμένα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα, 15.12.2025.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE