ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα κρατητήρια τρία πρόσωπα για κοκαΐνη

Στα κρατητήρια τρία πρόσωπα για κοκαΐνη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε τη Δευτέρα, 7/12 διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 30, 33 και 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το απόγευμα της Κυριακής, 6/12, για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 35χρονος από τη Βουλγαρία με συνοδηγό 33χρονο Παλαιστίνιο.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε ένας 30χρονος από τη Λάρνακα να προσεγγίζει πεζός το αυτοκίνητο. Μόλις ο 33χρονος Παλαιστίνιος  αντιλήφθηκε την παρουσία των ανδρών της ΥΚΑΝ τράπηκε πεζός σε φυγή.

Ανδρες της ΥΚΑΝ κυνήγησαν και ανέκοψαν τον 33χρονο ο οποίος συνελήφθη αφού εναντίον του εκκρεμούσε ήδη ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 33χρονου εντοπίστηκαν 38 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας, πάνω στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης κοκαΐνης.
 
Τα πρόσωπα άτομα συνελήφθηκαν, τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top