ΕΛΛΑΔΑ

Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία στην Κρήτη! Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία στην Κρήτη! Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Τραγικό ήταν το παιχνίδι που επεφύλαξε η μοίρα για τον 65χρονο πατέρα και την 20χρονη κόρη του που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (6/12), σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου.

Τα τρία μέλη της οικογένειας, ο 65χρονος μαζί με την γυναίκα και την κόρη του, τη νύχτα του Σαββάτου, πήγαν σε γλέντι στα Μάταλα, προκειμένου να δουν τον γιο τους που έπαιζε λύρα.

Στο γυρισμό, σύμφωνα με το Flashnews.gr, λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα, όταν η οικογένεια επέστρεφε από το γλέντι, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό τζιπ που οδηγούσε ένας νεαρός, ηλικίας 26 ετών.

Η σύγκρουση στάθηκε μοιραία για τον 65χρονο και την 20χρονη κόρη του, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία. Οι υπόλοιποι επιβάτες των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top