Καμπανάκι CPT για τις κυπριακές φυλακές – Άμεση επίσκεψη Φυτιρή για αξιολόγηση της κατάστασης

Καμπανάκι CPT για τις κυπριακές φυλακές – Άμεση επίσκεψη Φυτιρή για αξιολόγηση της κατάστασης

Ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής ανέφερε ότι αύριο, Πέμπτη θα επισκεφθεί τις Κεντρικές Φυλακές για μια γενική ενημέρωση, μετά και τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία αφορά την κατάσταση στο σωφρονιστικό σύστημα.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Φυτιρής δήλωσε ότι βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης για τα ευρήματα της έκθεσης, σημειώνοντας ότι η επίσκεψή του στις φυλακές θα έχει ως στόχο «γενική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις φυλακές, προκειμένου να βελτιώσουμε το σύστημα».

Ο Υπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος μέχρι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE