Έμπλεξε Ελληνοκύπριος: Συνελήφθη στα κατεχόμενα για μεταφορά ζώων – Δείτε φωτογραφίες

Έμπλεξε Ελληνοκύπριος: Συνελήφθη στα κατεχόμενα για μεταφορά ζώων – Δείτε φωτογραφίες

Στη σύλληψη Ελληνοκύπριου προχώρησαν οι κατοχικές αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διεξήχθησαν εντός «στρατιωτικής ζώνης», για φερόμενη «παράνομη» μεταφορά ζώων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Ελληνοκύπριος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ επιχειρούσε να μεταφέρει τα ζώα. Κατά το περιστατικό κατασχέθηκαν εννέα αρσενικά γαλακτοφόρα μοσχάρια, τα οποία φέρεται να είχαν μεταφερθεί «παράνομα» στα κατεχόμενα.

Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ τα ζώα κατασχέθηκαν σε συνεργασία με την «αστυνομία» των κατεχομένων. Ακολούθως, αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες κλινικές εξετάσεις από κτηνιάτρους, παραδόθηκαν στο «Κρατικό Αγρόκτημα Παραγωγής».

Όπως αναφέρεται, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από την «αστυνομία» των κατεχομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE