Σύσκεψη αγροτικών οργανώσεων με ΚΟΑΠ- Κύριο θέμα οι πληρωμές επιδοτήσεων

Σύσκεψη αγροτικών οργανώσεων με ΚΟΑΠ- Κύριο θέμα οι πληρωμές επιδοτήσεων

Σύσκεψη των αγροτικών οργανώσεων με τον Επίτροπο και την Διευθυντική Ομάδα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΑΠ, ο Επίτροπος ενημέρωσε τις αγροτικές οργανώσεις για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες που αφορούν τον Οργανισμό και εστίασε την προσοχή του στις πληρωμές των Κεφαλικών και Εκταρικών Επιδοτήσεων.

Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και κατανόησε τις απόψεις, προβληματισμούς και ανησυχίες του αγροτικού κόσμου από τους εκπροσώπους των Οργανώσεων και δεσμεύτηκε ότι ο Οργανισμός θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

 

Ο Επίτροπος ενημέρωσε επίσης ότι η καταβολή των Κεφαλικών Επιδοτήσεων θα αρχίσει το συντομότερο δυνατόν και πριν το τέλος του 2015 και η καταβολή των Επιδοτήσεων της Ενιαίας Εκταρικής Επιδότησης θα αρχίσει εντός Ιανουαρίου 2016.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE