Σοβαρό περιστατικό σε γήπεδο στη Λεμεσό – Πατέρας επιτέθηκε σε προπονητή – Πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό σε γήπεδο στη Λεμεσό – Πατέρας επιτέθηκε σε προπονητή – Πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε γήπεδο της Λεμεσού κατά τη διάρκεια αγώνα ακαδημιών ποδοσφαίρου, έπειτα από επεισόδιο μεταξύ γονέα και προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, πατέρας ανήλικου ποδοσφαιριστή φέρεται να επιτέθηκε σε προπονητή, προκαλώντας την πτώση του στο έδαφος.

Στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο, καθώς ο προπονητής ανέφερε ενοχλήσεις.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο προπονητής μετέβη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονη αναστάτωση σε παιδιά και γονείς, ενώ η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE