«Μπήκε» στην πόλη η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού – Η λουλουδένια στολή – Δείτε βίντεο

«Μπήκε» στην πόλη η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού – Η λουλουδένια στολή – Δείτε βίντεο

«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού», Αμαρυλλίς Κυριάκου, έκανε την είσοδό της στην πόλη σκορπώντας παντού χαρά σηματοδοτώντας την έναρξη του γλεντιού.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, η Βασιλική Οικογένεια, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και οι Μαζορέττες Λεμεσού ξεκίνησαν πομπή από το Δημοτικό Μέγαρο με κατεύθυνση την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

Η πορεία ακολούθησε τις οδούς Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, Αγίου Ανδρέου και Ανεξαρτησίας.

Κατά τη διαδρομή, η πομπή συνάντησε την ομάδα Κανταδόρων «Αρίονες» και το άρμα της Βασίλισσας του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου τους υποδέχθηκε η ομάδα κρουστών Batukinio, για να ακολουθήσει η τελετή στέψης.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE