ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 16χρονος Κύπριος... φαντομάς! – 17 διαρρήξεις σε 12 μέρες!

ΛΑΡΝΑΚΑ: 16χρονος Κύπριος... φαντομάς! – 17 διαρρήξεις σε 12 μέρες!

Αλώνισε τη Λάρνακα! Μέσα σε 12 ημέρες έκανε διαρρήξεις και κλοπές στη Ορόκλινη, στα Λιβάδια και τους συνοικισμούς της Λάρνακας, με την Αστυνομία να πιστεύει πλέον ότι βρήκε τον δράστη στο… πρόσωπο του 16χρονου από προάστιο της πόλης.

Συγκεκριμένα την Κυριακή (13/12) συνελήφθη 16χρονος που πιστεύεται πως είναι ο δράστης των διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν στα προαναφερθέντα σημεία κατά τις ημερομηνίες 29 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ανακριτής της υπόθεσης τη Δευτέρα (14/12 ) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ο ύποπτος φαίνεται να διέρρηξε καφετέριες, καταστήματα ένδυσης, ηλεκτραγορά, κατάστημα για ζώα και πτηνά, κατάστημα υλικών οικοδομής, πολιτικό σωματείο στα Λιβάδια, εργαστήριο μεταλλικών κατασκευών και ένα περίπτερο που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει στις Καλογραιές Λάρνακας.

Να σημειώσουμε ότι ο 16χρονος έχει… πλούσιο βιογραφικό. Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκαν στο σπίτι του 16χρονου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top