Κατέστρεψε πέραν των 80 κιλών από ναρκωτικές ουσίες η ΥΚΑΝ - Δείτε φωτογραφία

Κατέστρεψε πέραν των 80 κιλών από ναρκωτικές ουσίες η ΥΚΑΝ - Δείτε φωτογραφία

Στην καταστροφή πέραν των 80 κιλών ναρκωτικών, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ.

Η πιο πάνω ποσότητα ναρκωτικών, αφορά ναρκωτικές ουσίες που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης συνολικά 530 υποθέσεων, στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.

Οι διαδικασίες καταστροφής ναρκωτικών, οργανώνονται και πραγματοποιούνται ανά τακτά διαστήματα σε όλες τις επαρχίες, από την ΥΚΑΝ. Η διαδικασία είναι απόλυτα θεσμοθετημένη, διαφανής και ελεγχόμενη και σε αυτή συμμετέχουν, πέραν από τους εκπροσώπους της Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και του Κρατικού Χημείου.

Τα ναρκωτικά που καταστρέφονται αποτελούν τεκμήρια σε υποθέσεις, για τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί όλες οι νομικές διαδικασίες στην εκδίκαση της κάθε υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE