ΑΚΕΛ: Ο ΥΠΟΙΚ "μας σερβίρει το ίδιο παραμύθι"

ΑΚΕΛ: Ο ΥΠΟΙΚ "μας σερβίρει το ίδιο παραμύθι"

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου δήλωσε σήμερα ότι “ο κόσμος πεινά, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, η κοινωνία εξαθλιώνεται και βουλιάζει μέσα στη μιζέρια”, ενώ “βιώνουμε, πλέον, μια ανθρωπιστική κρίση, ο αποπληθωρισμός εδραιώνει την ανεργία και το 2040, όταν θα φύγει πραγματικά η Τρόικα, θα πέσει η ανεργία στο 7,7%”.

Από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2016 ο κ. Γεωργίου είπε ότι “μακροχρόνια ανεργία, απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, εσωτερική υποτίμηση μισθών και εισοδημάτων, φτωχοποίηση, κοινωνικά παντοπωλεία, κατάρρευση του συστήματος υγείας, `επαναστατική` φροντίδα με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, επερχόμενες εκποιήσεις: αυτή είναι η εικόνα της `σωτήριας` προσπάθειας της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ”.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε εκτενώς στον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, και είπε ότι “αφού καταφέρνει, με πρόσχημα το Μνημόνιο, που είναι και το δικό τους Μανιφέστο, να υλοποιεί με κοινωνική αναλγησία τους πιο ακραίους πολιτικούς και ιδεολογικούς προσανατολισμούς της ντόπιας αστικής τάξης, γιατί να μη θεωρείται πετυχημένος; Από τη στιγμή μάλιστα που με τη γνωστή βοναπαρτική του έπαρση, κάθε φορά που εισπράττει τα μπράβο από τους νέους σταυροφόρους του βορρά, μας σερβίρει το ίδιο παραμύθι”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE