Είσαι λάτρης του μεζέ και των «καράολων»; Έρχεται ένα φεστιβάλ ειδικά για εσένα - Δοκιμάστε παραδοσιακές και δημιουργικές συνταγές

Είσαι λάτρης του μεζέ και των «καράολων»; Έρχεται ένα φεστιβάλ ειδικά για εσένα - Δοκιμάστε παραδοσιακές και δημιουργικές συνταγές

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τερσεφάνου του Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Καραόλου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Ομιλο Τερσεφάνου την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 15.00 μέχρι αργά το βράδυ.

Μια γιορτή γεύσης και παράδοσης!

Ελάτε να γιορτάσουμε τον κυπριακό καράολο όπως ποτέ άλλοτε! Παραδοσιακές και δημιουργικές συνταγές με καράολο, μαγειρεμένες από ντόπιους και καταξιωμένους σεφ, θα σας ταξιδέψουν σε γεύσεις που συνδυάζουν παλιά και νέα.

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία μέσα από βιωματικά εργαστήρια, όπου μικροί και μεγάλοι θα μάθουν τα μυστικά της προετοιμασίας και του μαγειρέματος του καραόλου.

Παράλληλα, μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια θα συμπληρώσουν τη γιορτή! Γεύση, μάθηση και διασκέδαση σε ένα μοναδικό φεστιβάλ!

Πηγή: checkincyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE