ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Κυπριανού: Ο Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε την ωρολογιακή βόμβα της disaster story

Ανδρέας Κυπριανού: Ο Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε την ωρολογιακή βόμβα της disaster story

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού, στην ομιλία του ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής για τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2016, ανέφερε ότι άκουσε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ, περιλαμβανομένου του ΓΓ του κόμματος, να επικαλούνται τη φράση success story, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει αν αυτό που ζούμε είναι success story, όταν, όπως είπε, αυτό που παρέλαβε ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν η ωρολογιακή βόμβα της disaster story.

Κάνοντας αναφορά σε κακή κατάσταση των δημοσίων οικονομικών και του τραπεζικού τομέα, ο κ. Κυπριανού είπε ότι η οικονομία διατηρείτο στον αναπνευστήρα με δανεισμό και ο τραπεζικός τομέας και ειδικά η Λαϊκή Τράπεζα που διατηρείτο με κρατική εγγύηση και που ήταν η κύρια αιτία της καταστροφής της κυπριακής οικονομίας. Ο Νίκος Αναστασιάδης, συνέχισε, έσωσε την κυπριακή οικονομία ως ήταν η δέσμευσή του, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για θαύματα. Το Μάρτη η Κύπρος βγαίνει από το Μνημόνιο και όσοι μιλούσαν για δεύτερο και τρίτο μνημόνιο διαψεύδονται.

Ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε στη στοχευμένη επιδοματική πολιτική της Κυβέρνησης και τη στήριξη αυτών που έχουν πραγματική ανάγκη. Σημείωσε ότι αυξάνονται τεράστια οι δυνατότητες για τον τουρισμό και τη ναυτιλία, ξυπνήσαμε και στραφήκαμε προς την πρωτογενή παραγωγή και τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης, προσθέτοντας ότι η Κύπρος παραμένει τόπος παραμονής των συνταξοδοτούμενων Ευρωπαίων, ενώ τείνει να καταστεί ενεργειακό κέντρο.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ καταλήγοντας ανέφερε ότι πρέπει να υποκλιθούμε στον Κύπριο πολίτη, που άντεξε, και είμαστε η μόνη χώρα που καταφέραμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την ύφεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top