Κλάμα οι θαυμαστές! Ακύρωσε την συναυλία του στην Κύπρο Έλληνας τραγουδιστής

Κλάμα οι θαυμαστές! Ακύρωσε την συναυλία του στην Κύπρο Έλληνας τραγουδιστής

Αναβλήθηκε τελικά η χριστουγεννιάτικη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, 20/12, στις 7 το βράδυ στην πλατεία Ακροπόλεως στη Λάρνακα.

Αφορμή για αναβολή της συναυλίας τέθηκε το σοβαρό ατύχημα που είχε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι. Αντίθετα, οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες θα γίνουν κανονικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE