Ανδρέας Γεωργίου και Ελευθερία Ελευθερίου ξανά μαζί!!

Ανδρέας Γεωργίου και Ελευθερία Ελευθερίου ξανά μαζί!!

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ανδρέας Γεωργίου διατηρούσαν δεσμό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο χωρισμός τους αποτέλεσε πριν από περίπου δύο χρόνια αποτέλεσε Νο1 lifestyle θέμα συζήτησης.

Οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι έχουν άψογες σχέσεις, ενώ όπως ανακοίνωσε σήμερα η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πρόκειται να συνεργαστούν. Ο πρώην αγαπημένος της, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του «Μπρούσκο» θα αναλάβει την παραγωγή σειράς στην Κύπρο, στην οποία η Ελευθερία Ελευθερίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Είναι μια παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου και τώρα έγινε η πρόταση. Θα υποδύομαι μια δημοσιογράφο και το σίριαλ βασίζεται στο σενάριο του βιβλίου “Δίδυμα Φεγγάρια”», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE